‘Mr. Church’ el nou drama protagonitzat per Eddie Murphy

- Advertisement -

Un dels actors que, sense cap mena de dubte, se l’associa al gènere de la comèdia dins la història del cine és Eddie Murphy, que al llarg de la seva carrera professional ha protagonitzat més de quaranta films. Després de quatre anys sense veure’l a la gran pantalla, Murphy torna amb un projecte que, segurament a més d’un el sorprendrà, ja que es tracta d’un drama.

- Advertisement -

Mr. Church, dirigida per Bruce Beresford, narra la història d’un home que és cuiner i que forja una relació, primer professional i després d’amistat amb una nena i la seva mare, que està molt malalta. Abans de morir, el pare de la família va contractar el personatge interpretat per Eddie Murphy perquè s’ocupes del benestar de la seva dona i filla.

- Advertisement -

En el tràiler, una de les primeres frases que diu la coprotagonista, Charlotte (a qui dóna vida Britt Robertson), és: “Quan Mr. Church va arribar a les nostres vides només volia que desaparegués però, amb el temps vaig oblidar com era la vida sense ell”. El que comença amb un contracte de sis mesos, acaba convertint-se en una relació de per vida. Amb el pas dels anys, Mr. Church passarà a ser un pilar fonamental a la vida de Charlotte.

Mr. Church Eddie Murphy

El film es va estrenar als Estats Units el passat 16 de setembre però aquí encara no té data d’estrena. Encara caldrà esperar per poder veure el film protagonitzat per Murphy i Robertson, que compartiran escena amb Natascha McElhone, Xavier Samuel, Lucy Fry, Madison Wolfe i Mckenna Grace, entre d’altres.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents