‘Monarch’: ‘expansió del Monsterverse a Apple TV

- Advertisement -

El Monsterverse s’expandeix, però aquesta vegada ho farà en format sèrie per a Apple TV+ i sota el títol Monarch: Legacy of the Monsters. La ficció tindrà 10 episodis que narraran els secrets que hi ha darrere de la misteriosa organització coneguda com a Monarch, la qual estudia tot el que hi ha relacionat amb els titans. La trama transcorrerà després dels successos de la cinta de fa gairebé una dècada. 

La història de Monarch ens presentarà a dos germans que segueixen els passos del seu pare amb la finalitat de descobrir la connexió que existeix entre la seva família i l’organització secreta anomenada Monarch. Les pistes que aniran recopilant els conduiran fins al món dels monstres i fins a l’oficial de l’exèrcit Lee Shaw en una trama que abasta tres generacions.

- Advertisement -

- Advertisement -

Paral·lelament, després de sobreviure a l’atac de Godzilla a San Francisco, un esborronador secret torna a sacsejar la vida de la Cate. Enmig de les monstruoses amenaces, s’endinsarà en una aventura arreu del món per a descobrir la veritat sobre la seva família i els secrets de l’organització Monarch.

‘Monarch’ reunirà els titans del Monsterverse

La ficció Monarch té tots els elements per a esdevenir una de les més importants de la plataforma streaming. Encara manquen molts detalls sobre ella, però la data prevista la situa al primer semestre del pròxim any 2024. Apple ens ha deixat amb les primeres imatges oficials que tindrà com a protagonistes a Kurt Russell i al seu fill Wyatt Russell, els quals interpretaran al mateix personatge: l’oficial de l’exèrcit Lee Shaw, però amb una diferència de 50 anys entre els dos. La trama transcorrerà després dels successos de la cinta de fa gairebé una dècada. L’elenc també estarà conformat per Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett i Elisa Lasowski. 

El Monsterverse desenvolupat per Legendary Pictures va donar el tret de sortida el 2014 amb la pel·lícula Godzilla. Més endavant va seguir amb Kong: Skull Island (2017), Godzilla: King of the Monsters (2019) i Godzilla vs. Kong (2021). La cosa no s’atura… Pròximament, veurem als cinemes la cinta Godzilla x Kong: The New Empire, un spin-off de la franquícia que arribarà a les pantalles el 15 de març del 2024.  

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents