‘Mission: Impossible 7’, Tom Cruise al límit

- Advertisement -

Mission: Impossible 7 fa honor al seu nom. La tenacitat/temeritat del seu protagonista, Tom Cruise, i Paramount han aconseguit superar tots els imprevistos i ja tenim Mission: Impossible. Dead Reckoning. Part One als cinemes. Què podeu esperar? Acció trepidant i l’inici del final d’una de les sagues més ben valorades per audiència (i crítica) dels darrers 25 anys. I tot això durant 2h 40 minuts. El 12 de juliol arriba als cinemes després de gairebé 5 anys d’espera des de l’última entrega. La missió, si decidiu acceptar-la, és convertir aquest film en un dels més taquillers de l’estiu 2023. Aquest missatge s’autodestruirà en 5 segons… 

Rodar: una missió impossible

- Advertisement -

Com es pot veure als tràilers de la pel·lícula el focus està posat en Ethan Hunt (Cruise) però també en Eugene Kittridge (Henry Czerny). L’antic director de l’FMI torna a la franquícia després de ser un dels pilars de la primera Mission: Impossible (1996) de Brian de Palma i que va desaparèixer de les successives entregues. 

- Advertisement -

Ara bé, no us penseu que Tom Cruise no serà el centre d’atenció… En aquest clip difòs amb bombo i plateret per Paramount podem veure com l’actor practica per a una escena fent fins a 500 salts amb paracaigudes i més de 13.000 salts amb moto de muntanya. Tot plegat molt bon màrqueting un dels films (i l’actor i productor) que es presenta com un espectacle total. 

Noves i velles cares a Mission Impossible 7

Mission: Impossible 7 és una desfilada de cares conegudes de la franquícia. Hi trobem Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby o Frederick Schmidt. Als rostres coneguts de la saga se sumen incorporacions com Cary Elwes, Charles Parnell, Hayley Atwell, Indira Varma, Mark Gatiss Pom Klementieff, Rob Delaney, Shea Whigham i Esai Morales. Precisament, Morales és el gran dolent de la nova cinta. No només té una vinculació directa amb el passat d’Ethan Hunt sinó que té una nova missió amb plans d’autèntic dolent Bond amb dominació del món inclosa. I no està sol. El dolent principal i fil conductor del film és una intel·ligència artificial anomenada The Entity amb uns poder destructius que poden fàcilment provocar la fi de la civilització occidental tal com la coneixem.

mission impossible

Mission: Impossible: Dead Reckoning. Part One, és un Part One. La segona part s’espera que estigui llesta de cara el 28 de juny de 2024. Tot i que estan unides temàticament, no hi ha res que indiqui aquestes pel·lícules seran les últimes de Cruise en el famós paper de Hunt. De fet, sembla que ell està més emocionat que mai per demostrar que, tots i els seus 61 anys, no hi ha res que l’aturi. Sí, has llegit bé. 61.

Christopher McQuarrie és el realitzador de les dues noves entregues, després de dirigir les dues anteriors, Rogue Nation (2015) i Fallout (2018). Aquesta última es va convertir en la pel·lícula més taquillera a la saga. Va aconseguir més de 800 milions de dòlars arreu del món. En total, les pel·lícules Mission: Impossible han recaptat més de 3.500 milions a la taquilla mundial des del llunyà 1996, convertint-se en un dels puntuals de Paramount. 

‘Mission: Impossible’, el blockbuster d’acció per excel·lència

 

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents