‘Mission: Impossible 7’, Tom Cruise al límit

- Advertisement -

Mission: Impossible 7 està fent honor al seu nom. La tenacitat/temeritat del seu protagonista, Tom Cruise, i Paramount ha aconseguit superar tots els imprevistos i ja podem gaudir del seu primer tràiler, sota el subtítol de Dead Reckoning. Part One: Què s’espera? Acció trepidant i l’inici del final d’una de les sagues més ben valorades per audiència i crítica dels darrers 25 anys. El 14 de juliol del 2023 posarem fi a gairebé 5 anys d’espera des de l’última entrega.

Rodar: una missió impossible

- Advertisement -

Com es pot veure en el primer avançament de la pel·lícula el focus no està tant en Ethan Hunt (Cruise) sinó en Eugene Kittridge (Henry Czerny). L’antic director de l’FMI torna a la franquícia després de ser un dels pilars de la primera Mission: Impossible (1996) de Brian de Palma i que va desaparèixer de les successives entregues.

- Advertisement -

Ara bé, no us penseu que Tom Cruise no serà el centre d’atenció… En aquest clip compartit per Paramount podem veure com l’actor practica per a una escena fent fins a 500 salts amb paracaigudes i més de 13.000 salts amb moto de muntanya. Tot plegat molt bon màrqueting un dels films que espera destrossar taquilles a l’estiu. 

Noves i velles cares a Mission Impossible 7

Mission: Impossible 7 és una desfilada de cares conegudes com les de Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby o Frederick Schmidt. Als rostre coneguts de la saga se sumen incorporacions com Cary Elwes, Charles Parnell, Hayley Atwell, Indira Varma, Mark Gatiss Pom Klementieff, Rob Delaney, Shea Whigham i Esai Morales. Precisament, Morales apunta que serà el gran dolent de la nova cinta, juntament amb el ja citat Czerny, encara que no es coneix el seu nom ni les seves veritables intencions. 

Mission_Impossible_1

Mission: Impossible: Dead Reckoning. Part One, és un Part One.. La segona part s’espera que estigui llesta de cara el 28 de juny de 2024. Tot i que estan unides temàticament, no hi ha res que indiqui aquestes pel·lícules seran les últimes de Cruise en el famós paper de Hunt. De fet, sembla que ell està més emocionat que mai per demostrar que, tots i els seus 60 anys, no hi ha res que l’aturi. Sí, has llegit bé. 60.

Christopher McQuarrie és el realitzador de les dues noves entregues, després de dirigir les dues anteriors, Rogue Nation (2015) i Fallout (2018). Aquesta última es va convertir en la pel·lícula més taquillera a la saga. Va recaptar més de 800 milions de dòlars arreu del món. En total, les pel·lícules Mission: Impossible han recaptat més de 3.500 milions a la taquilla mundial des del llunyà 1996, convertint-se en un dels puntuals de Paramount. 

‘Mission: Impossible’, el blockbuster d’acció per excel·lència

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents