Un biopic sobre el menjar ràpid

- Advertisement -

La cadena de menjar ràpid més coneguda de la història i que ha arribat a més indrets (i estranys) del món, McDonald’s, arribarà als cinemes el proper 10 de març sota el títol The Founder.

Aquest film és un biopic dramàtic que explica la història de com Ray Kroc, un simple venedor d’Illinous, va conèixer als germans Mac i Dick McDonald, els quals tenien una hamburgueseria al sud de Califòrnia. A ell li va cridar l’atenció la velocitat del sistema de cuinat del seu restaurant i ràpidament va visualitzar el potencial de la franquícia. Hàbilment, es va anar posicionant al mercat fins a aconseguir-la i crear l’imperi que avui compta amb un bilió de dòlars. Així, va néixer McDonald’s.

- Advertisement -

- Advertisement -

El nominat a l’Òscar, Michael Keaton (Birdman, Batman o Beetlejuice) es fica a la pell de l’home que va conduir el menjar calòric i ràpid a l’èxit. La direcció recau sobre John Lee Hancock (The Alamo, Saving Mr. Banks o The Rookie). La resta de l’elenc el conformen Laura Dern (Star Wars: Episode VIII, Wild o The Master), Nick Offerman (Fargo, Sin City o Believe Me) i John Carrol Lynch (Miracles from Heaven, The Invitation o Zodiac), entre d’altres.

És probable que, The Founder, sigui un dels llargmetratges que més rebombori farà. Aquesta podria haver estat una oportunitat per a Keaton i aconseguir aquesta vegada sí la seva estatueta Oscar gràcies a la seva nova i prometedora interpretació, però desprès de conèixer les recents nominacions tant ell com el film s’han quedat sense aspiracions. El que és evident que només amb el tràiler i el pòster el film ja trepitja amb força.

https://www.youtube.com/watch?v=u0L3KSRO7T8

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents