‘Bajocero’: un thriller gèlid de Lluís Quílez

- Advertisement -

Hivern. Fred. Molt fred. Sota zero. Nit tancada. En mig d’una carretera despoblada, un furgó blindat és assaltat durant un trasllat de presos. Algú busca un dels presos i no pararà fins treure-ho. El seu pla no té fissures, no li importen les conseqüències, res l’aturarà. Però Martín, el conductor del furgó, aconsegueix atrinxerar-se dins el vehicle blindat amb els reclusos, convertint-se en el seu únic obstacle. Obligat a entendre amb els seus enemics naturals, Martín intentarà sobreviure i complir el seu deure en una llarga nit de malson que acabarà fent que posi en dubte tots els seus principis.

Acció freda

- Advertisement -

Aquest és l’angoixant argument de Bajo cero el segon llargmetratge del director català Lluís Quílez després d’Out of the dark. El film es va rodar entre Madrid i Castella el febrer de 2020 en nits igual de fredes i fosques que les que planteja el seu argument. El film havia d’arribar a les nostres pantalles el dia 4 de setembre del 2020 però finalment s’estrenarà directament a Netflix el dia 29 de gener. El guió ha estat escrit per Lluís Quílez i Fernando Navarro (Verónica) i els protagonistes són Javier Gutiérrez, Karra Elejalde, Luis Callejo, Patrick Criado, Andrés Gertrúdix, Isak Férriz, Miquel Gelabert, Florin Opritescuy i Edgar Vittorino.

- Advertisement -

El director ha definit el film com “un thriller d’acció que compta amb una trama plena de sorpreses i girs inesperats que ajudaran l’espectador a explorar els temes de què toca la pel·lícula: el dret a la venjança, els límits de la llei, la justícia i la solitud de l’individu davant del sistema.” Bajocero és una producció de Morena Films, productora d’alguns dels títols de més èxit del cinema espanyol recent com Campeones, Todos lo saben o Celda 211 i també compta amb la participació de Netflix, Televisión Española, ICAA, ICEC i Film Factory.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents