Luz en la oscuridad: ‘Crims’ arriba a Movistar+ (també en castellà)

- Advertisement -

És innegable. La sèrie Crims és un èxit. Les audiències a la TV i la xarxa bullen amb cada nou capítol i si això és així a Catalunya també pot ser-ho a l’estat espanyol. Amb aquest objectiu, Movistar + ha adquirit els drets d’emissió del programa i aquest arribarà a la plataforma a principis del 2022, amb el títol de Crímenes, de Carles Porta. El mateix Porta es doblarà ell mateix al castellà malgrat que el programa mantindrà el seu àudio original en català per qui ho vulgui veure tal com es va rodar.  Dirigida i presentada per Carles Porta i creada conjuntament amb Goroka i True Crime Factory, l’espai relata delictes reals que han passat fa pocs anys a Catalunya. Segons Carles Porta,”són grans històries que intentem explicar utilitzant les tres erres: rigor periodístic, un gran respecte, sobretot amb les víctimes, i ritme narratiu”.

- Advertisement -

Les tres temporades que ha emès la televisió pública catalana de 10, 10 i 4 capítols, han sumat en total 472.000 espectadors, amb una quota del 19,4 %. El programa ha estat líder de la franja. De totes les temporades, la tercera, dedicada de manera monogràfica al crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona, és la que ha tingut una audiència més alta, amb 448.000 espectadors, que els situen en el 20,4 % de quota de pantalla. 

- Advertisement -

La docusèrie també acumula una audiència digital a la carta molt important. La primera temporada ja suma un total d’1,44 milions de reproduccions, la segona temporada en porta 2,86 milions i la tercera 1,36 milions. Aquestes dades la converteixen en un dels espais més descarregats del web de vídeo a la carta de TV3.

Cal recordar que Crims, que ja duu 3 temporades a TV3, és l’adaptació televisiva de l’espai homònim i de Catalunya Ràdio, on el mateix Porta explica crims reals de manera novel·lada. L’espai radiofònic ha estat reconegut amb el Premi Ondas de Ràdio 2021 al Millor Programa i el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de Radiodifusió. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents