La història real rere Winnie the Pooh

- Advertisement -

Segurament avui en dia els ninots preferits dels més petits de la casa siguin la Pepa Pig, el Mic o la Dora l’exploradora però no fa tant de temps, Winnie the Pooh era l’ós de peluix que tots els nens volien tenir entre els seus braços. El seu creador va ser A. A. Milne, un escriptor britànic que es va inspirar en les joguines del seu fill Christopher Robin per crear l’univers de Winnie the Pooh. Aquest divendres, arribarà al cine de la mà de Simon Curtis, la història de Milne amb el títol Goodbye Christopher Robin, amb Domhnall Glesson i Margot Robbie com a protagonistes.

- Advertisement -

Amb una estètica dels anys 20, el film se centrarà en la relació de l’escriptor amb el seu fill i com a partir dels seus ninots va crear al famós personatge animat. Les diferents novel·les que va escriure van arrasar a tot Anglaterra després de la Primera Guerra Mundial i, aquest fet, també va provocar que l’atenció internacional se centrés en tota la família. Margot Robbie serà qui donarà vida a la dona de Milne, Will Tilston serà l’encarregat de donar vida al petit Chrispother i Kelly McDonald interpretarà la mainadera de Christopher.

- Advertisement -

Per anar fent boca, aquí us deixem algunes imatges on es poden veure els seus protagonistes.

Winnie the pooh

Winnie the pooh

Winnie the pooh

Winnie the pooh

Pel·lícula Winnie The Pooh

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents