‘Les tres bessones’ tornen per fer riure als nens refugiats

- Advertisement -

Durant molts anys Les tres bessones ens van fer riure amb les seves divertides històries carregades d’humor però també de missatges com ara que cal portar-se bé, no dir mentides o que s’ha de saber compartir. Aquest any, gràcies a la Fundació Dolls4girls, tots els nens i nenes que actualment viuen en els camps de refugiats de Grècia i del sud de Síria també poden gaudir dels dibuixos creats per Roser Capdevila.

les tres bessones refugiats

- Advertisement -

L’objectiu de l’ONG és ajudar a aquests infants a estimular la seva imaginació a través del joc simbòlic. A part, també fan arribar altres tipus de joguines i eines d’entreteniment per als nens i nenes que han hagut de deixar casa seva fugint de la guerra, els desastres naturals o l’exclusió social. Pilar Olivares, responsable de Doll4girls, va ser qui va tenir la idea de fer arribar Les tres bessones als camps de refugiats. Per tal d’aconseguir els drets dels vídeos, es va posar en contacte amb el Departament de Responsabilitat Social de la CCMA, la qual es va encarregar d’organitzar els tràmits necessaris amb el departament jurídic i el de vendes.

- Advertisement -

La ficció per a nens i nenes creada per Capdevila i coproduïda per TV3 i Cromosoma, s’ha traduït a 35 llengües i s’ha pogut veure a més de 150 països i, a partir d’ara, també a Grècia i Síria. La direcció de TV3 va autoritzar la cessió dels drets, així que, un bon grapat de nens i nenes podran veure en breus 34 episodis en anglès de Les tres bessones.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents