Les escape rooms arriben al cine amb ‘Escape from Marwin’

- Advertisement -

Si us agraden les Escape rooms relacionades amb el cine podeu llegir aquest reportatge sobre escapisme i terror o aquest altre sobre Escape Rooms de cine. Però si el que voleu és asseure en una butaca i veure en pantalla aquesta temàtica no perdeu la pista a Escape from Marwin. Presos, sang i fetge i, òbviament, haver-se d’escapar d’un lloc tancat són la premissa d’aquesta pel·lícula catalana rodada en anglès principalment a Sabadell. Aquí teniu el seu primer tràiler.

- Advertisement -

Després del curt Rostbif, Jordi Castejón es passa al llargmetratge amb Escape from Marwin una pel·lícula que  gira al voltant d’un macabre joc que organitzen per a criminals empresonats. Anualment, uns presos condemnats a pena de mort tenen l’opció de jugar a un joc i obtenir un premi que val tota una vida: la llibertat.  El film està rodat en anglès i els protagonistes són John de Luca (The bank job) , David Chevers (Mindscape) i Camilla Mathias (Ozone). Al llarg del llargmetratge es veurà què són capaços de fer per sobreviure al cruel joc i, si s’escau, sortir del lloc on estan tancats. La productora responsable del projecte és la catalana Visual Group Films, que també va encarregar-se de cuinar Rostbif.

- Advertisement -

Encara no se sap si tindrà distribució i una posterior estrena però el que sí està clar és que tindrà la seva premiere mundial al Sant Cugat Fantàstic aquest diumenge 17 de juny a les 18:30. El mateix director Jordi Castejón presentarà la pel·lícula en un dia que el certamen santcugatenc dedica exclusivament a curts i llargs catalans.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents