Aquestes festes arriben ‘Les cròniques de Fabulàndia’

- Advertisement -

Aquest Nadal hi ha propostes per a tots els públics a les sales de cinema, però sobretot per als més petits de la casa, ja que Paycom Multimedia estrena Les Cròniques de Fabulàndia. Es tracta d’un film basat en una popular sèrie de televisió infantil holandesa sota el mateix títol, De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen, que s’ha guanyat el públic gràcies a la seva elegància i vistositat a base de titelles i stop motion.

El protagonista és el Senyor Mussol que, enfilat al seu arbre, llegeix cada matí Les Cròniques de Fabulàndia, el diari local, en què es narren les meravelloses històries que passen a Fabulàndia i, especialment, els contratemps, les disputes, les experiències i les emocions dels seus variats habitants. La senyoreta Clara, el senyor Corb i la resta de la colla formen una divertida comunitat. I encara que les seves personalitats sovint xoquen, sempre es cuiden els uns als altres. En aquest film es descobriran les divertides i emocionants aventures d’aquesta colla en format de faules d’estil clàssic amb un modern i entremaliat sentit de l’humor. Tot i  ser contes antics, han estat adaptats als temps actuals mantenint les morals i els aspectes educatius, per tal de donar exemple als petits. 

- Advertisement -

- Advertisement -

La pel·lícula reuneix alguns dels contes més coneguts de la ficció, molts inspirats en les faules de Jean de La Fontaine, un fabulista i poeta francès que va arribar a ser dels més llegits al segle XVII i les seves faules van servir com a model pels posteriors fabulistes d’Europa. Altres autors involucrats en aquestes històries són Fedro o Isop, aquest darrer va ser un fabulista i narrador grec, creador de nombroses faules conegudes com les faules d’Isop.

El film dirigit per Jens Møller i Freek Quartier té una durada d’uns 80 minuts i està dividit en 3 relats de poca durada, ja que està enfocat a nens i nenes a partir de 2 anys i d’aquesta manera poden seguir-la i comprendre millor el que els vol transmetre. El film està previst que arribi a les pantalles el pròxim 18 de desembre i també arribarà doblat al català. A continuació es pot gaudir del tràiler.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents