‘La Unidad’, el nou thriller de Movistar +

- Advertisement -

El pròxim més de maig Movistar+ estrenarà La Unidad, una nova sèrie original basada en testimonis inèdits i experiències reals de professionals de la lluita antiterrorista. La sèrie és un thriller policíac creat per Dani de la Torre i Alberto Marini.

A través dels seus 6 episodis de 50 minuts La Unidad explica com viuen i com la seva feina afecta les relacions personals. La sèrie mostra els herois de carn i ossos, altament qualificats, reconeguts internacionalment i a la vanguardia de la seguretat ciutadana. Uns protagonistes dels qual no en sabem res perquè per fer bé la seva feina han de ser invisibles.

- Advertisement -

Quan una de les operacions liderades per la Carla, cap de la Unitat d’Investigació Policial contra el terrorisme gihadista acaba amb la detenció del líder més buscat del món, l’èxit es converteix en una amenaça terrible ja que això fa que Espanya es converteixi en el principal objectiu dels seus seguidors. En aquesta situació de perill, la Carla també ha de fer front als seus conflictes personals i quotidians.

- Advertisement -

Amb un ritme frenètic i molt actual, la sèrie vol ser un reflex fidel de la societat globalitzada en què vivim. Una aposta que combina entreteniment amb una trama fruit d’un treball d’investigació i documentació notable. La sèrie ha estat rodada a Madrid, Girona, Galicia, Málaga i Melilla i també en localitzacions internacionals com Nigèria, Toulouse i Perpinyà.

La sèrie està protagonitzada per Nathalie Poza (Goya a la Millor Actriu Protagonista per No sé decir adiós) en el paper de Carla. Completen el repartiment Michel Noher, parella de Carla, Marian Álvarez, Luis Zahera, Raúl Fernández de Pablo, Carlos Blanco, Fele Martínez, Alba Bersabé, Francesc Orella, Pepo Oliva y Miquel Ínsua,  Fariba Sheikhan, Amina Leony, Hamid Krim, Mourad Ouani, Mekki Kadiri, Moussa Echarif, Omar Bentaleb, Bouzan Hadawi, Said El Mouden y Tarik Rmili.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents