‘Tierra firme’ i els dilemes de la parella en una barca

- Advertisement -

La vida en un vaixell al Regent’s Canal de Londres pot ser complicada. L’Eva, una professora de salsa de 35 anys, vol ser mare. La Kat, que gaudeix dels seus 30 anys i d’una vida despreocupada, no vol perdre l’Eva. El Roger, un vell amic que arriba a la ciutat per celebrar l’aniversari de la parella, descobreix, per sorpresa seva, que la paternitat pot ser el repte que buscava. I la Germaine, la mare de l’Eva, no pensa que el pla dels tres joves pugui funcionar. Aquest és l’argument de Tierra Firme, el tercer film de Carlos Marqués-Marcet després de 10.000 km i la TV movie 13 dies d’octubre. La pel·lícula produïda per Lastor Media en coproducció amb Venner Film Productions i La Panda Productions amb la participació de TV3 s’estrena aquest divendres 24 després d’obrir el Festival Europeu de Sevilla i tancar el Most Festival.  

- Advertisement -

Els protagonistes d’aquest llarg rodat mig en anglès mig en castellà són la Natalia Tena, el David Verdaguer i la Lara Rossi Germaine i té l’al·licient de veure juntes la Geraldine Chaplin i l’Oona Chaplin.  També repeteixen junts el protagonistes de 10.000 km (Verdaguer i Tena). Abans de la seva premiere catalana al Festival Most, el seu director Carlos Marqués-Marcet va explicar en roda de premsa que aquest és un film que, en el fons, el que analitza és l’amistat entre home i dona. “Volia fer una pel·li sobre la decisió de tenir fills i explorar què passa si un vol i l’altre no”. Per altra banda Tierra firme gira al voltant d’una altre realitat que el director volia treballar: la d’una vida nòmada en un gran ciutat com Londres. “La vida a la barca ens permet enfocar la pel·lícula com una road movie a la vegada que expliquem el triangle personal entre la Natalia Tena el David Verdaguer i l’Oona Chaplin. 

- Advertisement -

Un dels protagonistes, David Verdaguer, ha destacat la intensitat del rodatge i afirma que algunes de les seqüències les van rodar fent fins a 17 preses. Verdaguer, que va haver de posar a prova el seu anglès, ha elogiat la feina del director explicant que “Carlos Marqués-Marcet es dedica molt als actors i és molt difícil que no et tregui partit”.

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents