Els misteris de ‘La pell freda’ arriben a la gran pantalla

- Advertisement -

Fa catorze anys que Albert Sánchez Piñol va treure a la venda la seva obra La pell freda, un inquietant relat que barreja terror, ciència-ficció i aventures. Des d’aleshores s’ha traduït a 35 idiomes i és un dels llibres catalans que més ressò internacional ha tingut. El pròxim 20 d’octubre, arribarà a la gran pantalla l’adaptació cinematogràfica del director francès Xavier Gens, amb David Oakes (Los Borgia), Ray Stevenson (Divergent) i Aura Garrido (El ministerio del tiempo) com a protagonistes. El primer avançament no arriba al minut de durada però ja deixa veure l’atmosfera que tindrà la pel·lícula i, que de moment, recorda bastant a la de la novel·la.

El film va començar a rodar-se l’any 2015 i ha agafat els escenaris volcànics de Lanzarote i les platges de Cap de Ras a Llançà pels exteriors. La intenció de les diferents productores involucrades (Babieka Films, amb la col·laboració de la catalana Pontas Films i la francesa Ink Connection) és que el projecte tingui un abast internacional i no només limitar-se al mercat català. El film arribarà també a les nostres pantalles en llengua catalana.

- Advertisement -

- Advertisement -

Un dels grans reptes a l’hora de portar aquesta novel·la al cinema era la creació dels estranys personatges que poblen l’illa on els dos protagonistes desembarquen. El disseny ha estat obra de Xavier Gens i del maquillador, Arturo Balseiro. Aura Garrido, qui donarà vida a Aneris, una membre d’aquesta espècie, es passava gairebé set hores per caracteritzar-se com el seu personatge, una operació que s’havia de repetir en cada sessió i que la deixava completament irreconeixible.

Recordem que la història se centra en dos homes que, instal·lats en una inhòspita illa, han de fer front a unes estranyes criatures que apareixen quan es fa de nit. David Oakes serà el jove oficial atmosfèric, mentre que Ray Stevenson serà el seu company, un home brutal i intolerant.

La pell freda

La pell freda

La pell freda

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents