today-is-a-good-day

Futur incert per a la saga ‘Divergent’

- Advertisement -

Aquest any arribava a la gran pantalla la tercera entrega de la saga juvenil The Divergent Series: Leal, protagonitzada per Shailene Woodley, Theo James i Miles Teller. A diferències de les dues pel·lícules anteriors, aquesta no va tenir l’èxit que s’esperava, recaptant només 179 milions de dòlars en tot el món. La quarta i darrere entrega Ascendant, tenia programada la seva estrena pel juny del 2017 però, la productora Lionsgate va haver de plantejar-se una nova estratègia per no acumular més fracassos a la taquilla.

Serie Divergente: Ascendente

- Advertisement -

Així doncs, aquesta última aventura basada en les novel·les de Veronica Roth, sembla que no s’estrenarà al cine, sinó que es passarà directament per televisió. Però no tot són males notícies pels fans de Tris i Cuatro, ja que segons informa Variety, després de l’emissió del telefilm, Lionsgate començarà un nou projecte en format sèrie ambientada en el món postapocalíptic basat en el sistema de castes de la saga. Això sí, amb nous personatges i sense la presència dels actors de les pel·lícules.

Sorpresa i indignació

- Advertisement -

La notícia de l’exili de la saga a la televisió no només va agafar per sorpresa els espectadors, sinó també els propis actors protagonistes. La primera reacció de Shailene Woodley, la protagonista, va ser d’indignació, “L’últim que vaig sentir és que volien fer com un programa de televisió, però jo no vaig firmar per sortir en un programa de tele”, sentenciava l’actriu durant una entrevista promocional del seu últim film Snowden. Després d’aquestes declaracions la seva participació en aquesta darrera entrega no estava del tot clara, tot i així, en unes declaracions via Entertainment Weekly, l’actriu assegurava que estava encantada amb el seu personatge: “Vaig firmar per explicar tota la història de Tris i, m’agradaria ser capaç de fer-ho. Res podria fer-me més feliç”.

Serie Divergente: Ascendente

Per la seva banda, Miles Teller es va mostrar d’allò més sorprès davant la notícia. “Ens va agafar a tots per sorpresa”, explicava a The Hollywood Reporter, “en aquest moment, s’estan donant unes circumstàncies diferents, ja veurem. Honestament, no he parlat amb ningú sobre això”, afirmava Teller sobre la seva aparició a Ascendant.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents