Laia Costa, mare amb dubtes a ‘Els encantats’ d’Elena Trapé

- Advertisement -

Els encantats, la nova pel·lícula d’Elena Trapé arriba als cinemes el 2 de juny. La pel·lícula és protagonitzada per Laia Costa (recent guanyadora del Goya a la Millor Actriu Protagonista per Cinco Lobitos). Pep Cruz, Aina Clotet, Dani Pérez Prada i la debutant Ainara Elejalde completen el repartiment.

- Advertisement -

La directora barcelonina que ens va portar Les distàncies (2018) que va ser premiada amb el Gaudí a la Millor Pel·lícula torna amb una història de superació i personalitat. La trama és la d’una dona que s’enfronta per primera vegada a l’absència de la seva filla després d’una separació. El guió està escrit per la mateixa directora juntament amb Miguel Ibáñez Monroy.

- Advertisement -

Els encantats una història de portes endins

Després de la recent separació, Irene s’enfronta per primera vegada a l’absència de la seva filla de quatre anys, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d’adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del Pirineu català on té una casa.  Busca recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps que ha perdut. Però el lloc, que en el passat va ser tan familiar, es presenta a poc a poc tan aclaparador com la seva nova vida. I això l’acabarà forçant a deixar de fugir per enfrontar-se a les pors.

Els encantats és una producció de Coming Soon Films, A Contracorrient Films i Encantats Films AIE. Compte amb la participació de RTVETV3 i amb el suport d’ICAA i ICEC i serà distribuïda en cinemes per Contracorriente Films.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents