‘Elemental’: el film de Pixar per a l’estiu

- Advertisement -

Disney Pixar mai s’atura i és que l’estudi d’animació aquest any va estrenar Red a Disney+ i acaba d’estrenar als cinemes Lightyear i ja té quasi a punt la seva propera producció: Elemental. L’estrena està prevista pel 14 de juliol del 2023 i ja han revelat el primer tràiler i les primeres imatges per tal de poder-nos fer una idea de l’estil que lluiran els personatges. La direcció sota Peter Sohn (The Good Dinosaur) i produïda per Denise Ream (Cars 2 o The Good Dinosaur) i se centrarà en la infància del cineasta a Nova York.

- Advertisement -

El vint-i-setè llargmetratge de Pixar està ambientat en una ciutat en la qual conviuen éssers elementals: pertanyents al foc, a l’aigua, la terra i l’aire. La història segueix a Ember i Wade, una jove fogosa i un noi que es deixa portar pel corrent, que acaben descobrint el molt que tenen en comú. La trama i la primera imatge evoca a altres produccions de Pixar com Inside Out o Soul

- Advertisement -

'Elemental'
‘Elemental’

Elemental és una pel·lícula original inspirada en la infància de Sohn a Nova York. “Els meus pares van emigrar de Corea a principis dels anys 70 i van construir una atrafegada botiga de comestibles al Bronx”, explica el director. “Érem una de les moltes famílies que es van aventurar a una nova terra amb esperances i somnis, tots barrejats en una gran coctelera de cultures, idiomes i petits i bells barris. Això és el que em va portar a Elemental”.

'Elemental'
‘Elemental’

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents