La cinefília secreta d’Isabel Coixet a la Biblioteca Jaume Fuster

- Advertisement -

No tot el que té a veure amb les pel·lícules passa al cine o a la tele. També a les biblioteques es fa run-run cinèfil i a Barcelona la Biblioteca Jaume Fuster és una de les que té una activitat permanent en aquest sentit. La seva proximitat amb els cinemes Verdi fa que cíclicament la biblioteca aculli xerrades o taules rodones a voltant dels Dijous imprescindibles que programen els Verdi o dels nous títols que projecten a la Festa de l’espectador  que té lloc els dimarts. En aquest cas l’activitat tindrà a veure amb una de les directores catalanes protagonistes del mes de novembre: Isabel Coixet.

La recent estrena de The Bookshop ha aconseguit superar la barrera dels 200.000 espectadors convertint aquesta producció sobre literatura en una dels més exitoses del cinema català d’enguany. El director d’El cinèfil, Joan Ramon Armadàs, farà una xerrada aquest dimecres 29 a les 19:00h sobre la cineasta catalana i se centrarà en els dos títols que han format part de la Festa de l’espectador: The Bookshop i Learning how to drive.

- Advertisement -

- Advertisement -

La ponència servirà, també, per repassar l’estil i les inquietuds cinèfiles de Coixet a la vegada que es farà una mirada enrere a la filmografia de la realitzadora que compta amb més de 20 pel·lícules. Coixet ha guanyat 3 Goyas al llarg de la seva carrera i en els últims projectes ha treballat amb actors com Bill Nighy, Ben kingsley, Juliette Binoche, Patricia Clarkson o Sergi López entre molts altres, fet que la converteix en una de les cineastes més internacionals del panorama català.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents