‘Killing Eve’: l’última missió mortal

- Advertisement -

Una de les sèries més estimades i amb més fans dels darrers anys és Killing Eve. Després de tres temporades de relació amor/odi entre Sandra Oh i Jodie Comer la ficció creada per Phoebe Waller-Bridge per a BBC America arriba al seu final. En altres paraules Villanelle i Eve Polastri tindran una última temporada per a aprofundir o eliminar del tot la seva tòxica relació professional i personal. Aquest 24 de febrer arriba a HBO Max la resolució del conflicte.  

- Advertisement -

Alerta spoilers de les tres primeres temporades

- Advertisement -

La temporada 4 comença després de l’intercanvi d’Eve i Villanelle al pont de Londres al final de la temporada 3. L’Eve busca venjança mentre Villanelle ha trobat una nova comunitat per intentar demostrar que no és un monstre. Després d’haver matat en Paul (Steve Pemberton), la Carolyn (Fiona Shaw) continua perseguint The Twelve i la persona que va ordenar l’assassinat del seu fill Kenny (Sean Delaney).

Poc més se sap de l’argument de la temporada final. S’ha mantingut Top Secret com una bona missió de l’MI6. Sí que sabem que hi ha noves cares a la sèrie. Anjana Vasan (Spider-Man: Far from home) i Robert Gilbert (Ready Player One) se sumen al repartiment juntament amb la francesa Marie-Sophie Ferdane. Vasan farà el paper d’una nova assassina al tauler de joc i Gilbert interpreta un exmilitar que donarà un cop de mà a Eve Polsatri en la seva cacera de malvats assassins.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents