‘Jigsaw’: la saga ‘Saw’ recupera a John Kramer

- Advertisement -

Una de les sagues de terror més conegudes torna 7 anys després de l’estrena de Saw VII 3D, la qual va ser la setena pel·lícula de la franquícia. Aquest nou film portarà per títol Jigsaw, nom que pertany al protagonista (interpretat per l’actor Tobin Bell) de la trama principal de la història, el qual desenvoluparà un paper fonamental tot estar mort. No se sap quin paper hi jugarà, però sembla ser que la seva aparició serà a través de flashbacks. Les instruccions les durà a terme, com sempre, el terrorífic ninot amb espirals a les galtes que es desplaça sobre un tricicle.

Aquesta nova entrega compta amb els guionistes de Piraña 3D els quals han donat a conèixer la sinopsi: “Estan apareixent cadàvers per tota la ciutat, cadascun trobat en terribles circumstàncies. Segons avança la investigació, totes les proves cap a un home: John Kramer, és a dir, el conegut com a Jigsaw qui va morir fa més d’una dècada. Comencen els dubtes sobre si existeix un aprenent, un imitador o algú ha agafat el relleu de l’assassí del trencaclosques.

- Advertisement -

- Advertisement -

En aquesta ocasió la direcció recau sobre els germans The Spierig Brothers, Michael i Peter Spierig (Predestination o Daybreakers), mentre que l’elenc el conformen actors poc coneguts com Mandela Van Peebles, Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Bolsvert i James Gomez.

Com és habitualment, la pel·lícula va arribar a les pantalles per l’època de Halloween als EUA, i com que aquest any el 31 d’octubre va caure en dimarts, la data d’estrena va passar al divendres 27. Mentre que aquí ens arriba gairebé un mes més tard, aquest divendres 24 de novembre. A continuació podreu gaudir del darrer tràiler:

https://www.youtube.com/watch?v=-U2GqDYjn3g

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents