James Gray enviarà Brad Pitt a l’espai

- Advertisement -

El cineasta James Gray (Two Lovers o We Own the Night) començarà a l’estiu el rodatge d’un nou film de ciència ficció sobre un viatge a un altre confinament del sistema solar protagonitzat per Brad Pitt (World War Z o Allied).

Tant el director de The Lost City of Z com el seu productor fa anys cercant l’oportunitat de treballar junts en un projecte, la qual va arribar amb el film d’aventures selvàtiques, que es va estrenar recentment als cinemes. En Pitt estava destinat a protagonitzar la cinta, però per problemes d’agendes el paper va acabar a les mans d’en Charlie Hunnam (Crimson Peak o Pacific Rim). Per aquesta raó, Gray vol comptar amb Brad Pitt per enviar-lo a l’espai exterior en una nau.

- Advertisement -

- Advertisement -

Ad Astra és el títol del film amb el qual debutarà el cineasta al món de la ciència ficció. Gray esmenta que “estic aterrat, ja que és un gènere molt complicat, perquè implica certs elements de fantasia. Vull realitzar la representació d’un viatge a l’espai el més realista possible, com mai s’ha vist fins ara.” A més, afegeix que “serà una història que explorarà una altra zona del sistema solar.”

Aquest estiu començarà el rodatge i probablement aleshores es començaran a desvetllar més detalls sobre aquest nou film d’un gènere que darrerament estrena projectes prou interessants com Interstellar, Gravity, The Martian o Life.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents