Homenatge a ‘Dirty Dancing’ en el seu 30è aniversari

- Advertisement -

Fa 30 anys que Patrick Swayze i Jennifer Gray ens van enamorar a tots amb la seva història d’amor a Dirty Dancing. Un atractiu professor de ball i una jove idealista, que entre balls i cançons iniciaven una relació, tot i les diferències socials entre ambdós. Per commemorar l’aniversari del film, el pròxim 24 de maig la cadena ABC estrenarà en exclusiva el remake que ha preparat amb Abigail Breslin, en el paper de Baby i, Colt Prattes, en el de Johnny.

https://youtu.be/yfHG24Ffob8

- Advertisement -

En el primer avançament que ha presentat la cadena, es poden veure imatges de la parella en algunes de les escenes més mítiques de la pel·lícula, com les classes de ball, els assajos a l’aigua o, quan en Johnny es planta davant els pares de Baby i diu: “Nobody puts Baby in a corner”.

- Advertisement -

Els grans èxits com Time of my life o Do You Love me, tornaran a sonar per explicar-nos de nou la mateixa història, això sí, amb cares noves. Breslin i Prattes estaran acompanyats de Debra Messing i Bruce Greenwood, com els pares de Baby, Sarah Hyland (Modern Family), com la seva germana gran i Nicole Scherzinger, interpretarà a Penny, la instructora de ball i amiga de Johnny.

remake dirty dancing

Segons informava la revista People, la nova versió inclourà “què passa amb Baby i Johnny després de l’estiu, amb la relació entre Jake i Marjorie i els objectius vitals de Lisa”, de la mateixa manera que destacaven que en el remake també “s’aborden temes socials del moment com la raça o els drets de les dones”.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents