‘Historias para no contar’: l’humor àcid de Cesc Gay viatja a Toronto

Després de l’èxit de Sentimental el director català Cesc Gay ja està en plena feina en un nou projecte. Barcelona és l’escenari del rodatge del seu novè film Historias para no contar, una comèdia que parla de situacions inesperades en què tothom es pot reconèixer, però que preferiria oblidar. La cinta tindrà la seva estrena mundial al Festival Internacional de Cinema de Toronto, dins de la secció Special Presentations, que se celebrarà a partir del 8 de setembre.

Escrita pel mateix Cesc Gay i per Tomás Aragay (Krámpack, A la ciutat, Ficció, Una pistola a cada mà i Truman), està protagonitzada per un elenc d’intèrprets de primera línia del cinema espanyol i català com Antonio De la Torre, Maribel Verdú, José Coronado, Quim Gutiérrez, Belén Cuesta, Javier Rey, Verónica Echegui, Àlex Brendemühl, María León, Chino Darín, Alejandra Onieva, Brays Efe, Alexandra Jiménez i Nora Navas. Per veure-la als cinemes caldrà esperar fins el 25 de novembre i serà distribuïda per l’empresa catalana Filmax.

Una història coral amb sentiments a flor de pell

Trobades inesperades, moments ridículs o decisions absurdes, explicades en cinc històries amb una mirada àcida i compassiva sobre la incapacitat per governar les nostres pròpies emocions. Aquesta és la base del nou film que està format per cinc relats que, segons Cesc Gay, “estan centrats en la vida sentimental dels nostres protagonistes, explicats amb molta acció i ritme, definits per un to i un humor molt àcid, com el mateix títol ja insinua”. El mateix director afegeix que “en totes les meves pel·lícules, els homes són els protagonistes, però aquesta vegada m’atreveixo perquè elles també ho siguin, encara que la meva mirada sempre va dirigida cap a ells i, com no, a la seva patètica incapacitat per afrontar les seves emocions.” El llargmetratge és una producció d’Imposible Films i Nocontarfilm, amb la participació de TV3, RTVE i Movistar+.

Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents