‘Sentimental’ i la (envejable) vida sexual dels veïns

- Advertisement -

Després de l’èxit de Truman i Una pistola a cada mà, el director català Cesc Gay estrena Sentimental, una adaptació cinematogràfica d’Els veïns de dalt, l’obra teatral amb la qual el director va debutar al teatre l’any 2015.

- Advertisement -

Escrita i dirigida per Cesc Gay, la pel·lícula ens introdueix a la llar del Julio i l’Anna, que fa més de quinze anys que són parella. Ja no es miren, ni es toquen i han fet del combat diari el llenguatge i l’essència de la seva relació. Viuen en un pis d’un edifici de diverses plantes. Una nit, l’Anna convida a sopar els seus veïns Salva i Laura, una parella més jove que ells i que, des del primer dia, els van acollir amb molta amabilitat i simpatia. Tot i que els seus “sorolls” nocturns s’han convertit en un malestar per al Julio i l’Anna… o potser en un estímul. Durant aquesta vetllada, els veïns seran causants i víctimes d’un tsunami amb una inusual i sorprenent proposta. Tots quatre no podran evitar una vetllada excessiva i catàrtica.

- Advertisement -

Els quatre protagonistes d’aquesta trobada són els intèrprets Javier Cámara, amb qui ja havia treballat a Ficció, Una pistola a cada mà i Truman, Griselda Siciliani, Belén Cuesta i Alberto San Juan. Sentimental És una coproducció d’Imposible Films amb Sentimentalfilm AIE, i amb la participació de TV3, TVE i Movistar+que es va rodar a Barcelona el desembre de l’any 2019.

Cesc Gay, el director, ha explicat que Sentimental neix amb la intenció de ser una comèdia com les pel·lícules dels anys 40 protagonitzades per Cary Grant o Catherine Hepburn. Jo sempre he volgut fer una comèdia, i sempre em perdo pel camí, però crec que ara ho he aconseguit”. Ha afegit que “he intentat que sigui molt dinàmica, amb el repte de saber que el temps no para, que és cronològic, i els actors m’ho estan posant molt fàcil”.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents