HBO presenta el seu primer film ‘The Wizard of Lies’

- Advertisement -

Robert de Niro ha estat l’encarregat de protagonitzar la primera pel·lícula de la plataforma HBO, al costat de Michelle Pfeiffer. El film que s’estrenarà directament per televisió el pròxim 20 de maig, se centra en la vida de l’empresari Bernie Madoff, un dels majors estafadors de la història americana que va aconseguir la seva fortuna gràcies a l’esquema Ponzi. Durant una celebració de la Television Critics Association (TCA), la cadena va presentar el projecte i també el primer tràiler.

https://youtu.be/4G2carVhVJk

- Advertisement -

Aquest film suposa el retorn de De Niro al drama i una oportunitat per demostrar les seves grans dots com a actor. El film va agafar com a base el llibre de no ficció de Diana Henriques i es mostrarà com Madoff va passar de tenir una vida d’ensomni a caure en la misèria. Les conseqüències dels seus actes no només el van afectar a ell, que va acabar a la presó, sinó també a la seva família que es va veure abocada a l’exposició pública. Al costat de De Niro i Pfeiffer hi haurà Alessandro Nivola, Hank Axaria, Nathan Darrow i Lily Rabe, entre altres.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents