HBO prepara un telefilm sobre el rodatge de ‘The Godfather’

- Advertisement -

Estem acostumats que la cadena HBO ofereixi continguts d’alt nivell com Game of Thrones o Westworld, productes televisius amb una alta qualitat estètica i narrativa. Doncs bé, HBO films està treballant en un nou projecte, concretament en un telefilm sobre el rodatge d’una de les pel·lícules més emblemàtiques de la història del cine, The Godfather.

Segons informa Variety, Francis and the Godfather, títol del telefilm se submergirà en les interioritats del rodatge i indagarà sobre aspectes que fins ara es desconeixien, com el procés de càsting, la involucració de Francis Ford Coppola, la negativa de Paramount de fitxar a Marlon Brando o els problemes de ludopatia de Mario Puzo, un dels guionistes.

- Advertisement -

the godfather

- Advertisement -

De moment la pel·lícula encara no té director ni protagonistes però sí que se sap que partirà del guió d’Andrew Farotte, que va formar part de la Black List del 2015, com un dels millors projectes de Hollywood sense productors. També se sap que Peter Brat i Robert Evans, executiu de la Paramount i productor del film original del 1972, formaran part del projecte com a consultors. Per altra banda, Mike Marcus, Doug Mankoff i Andrew Spaulding en seran els productors executius.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents