‘Gotti’: la màfia torna a la primera línia amb John Travolta

- Advertisement -

John Travolta feia temps que estava apartat de la gran pantalla a causa de la mort del seu fill, finalment però l’actor va decidir tornar i en el seu nou projecte donarà vida a John Gotti, un conegut mafiós dels Estats Units, membre d’una de les bandes més poderoses i perilloses del moment, els Gambino.

El film titulat Gotti in the shadow of my father narrà la història d’aquest home que va ser absolt fins a tres vegades de diferents judicis criminals però que l’any 1992 va entrar a la presó on va morir una dècada més tard. També se centrarà amb la relació amb el seu fill que després d’un temps de formar part de la banda, decideix deixar el negoci familiar i buscar la redempció.

- Advertisement -

https://youtu.be/yNaLblrdflU

- Advertisement -

El film ha passat per un llarg procés abans de fer-se realitat, finalment però ja s’han pogut veure les primeres imatges i s’ha confirmat que s’estrenarà el 15 de desembre en sales estatunidenques, encara no s’ha desvetllat quan arribarà a les nostres sales.

Kevin Connolly ha estat l’encarregat de dirigir el film i explicava en una entrevista per EW que, tot i que l’any 1996 ja es va fer un projecte basat la història de Gotti, la seva va un pas més enllà. “La seva mort, que va ser horrible, no s’ha covert. Aquest és un angle diferent que explorarem”, afirmava. Tal com dèiem, John Travolta serà l’encarregat de donar vida a aquest cap de la màfia i estarà acompanyat, ni més ni menys, que per la seva dona Kelly Preston qui interpretarà a l’esposa de Gotti.

gotti

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents