‘Gemini’: els perills d’enfrontar-se a un mateix

- Advertisement -

Cara a cara amb ell mateix… Així veurem Will Smith a Gemini man. un thriller de ciència ficció que dirigeix el taiwanès Ang Lee. El film se centra en un assassí d’elit que decideix retirar-se, ja que creu que és massa gran per a la feina. Però això no serà tan senzill, ja que haurà d’enfrontar-se a un jove pistoler que, misteriosament, és capaç d’endevinar tots els seus moviments. Ara bé, descobreix que el seu enemic pot predir-los perquè és un clon d’ell mateix però tres dècades més jove. Ja podem veure el tràiler i fer-nos una idea de com anirà la cosa…

- Advertisement -

La premissa és molt semblant a la de la pel·lícula Looper (2012), on Joseph Gordon-Levitt havia d’eliminar Bruce Willis, és a dir, a sí mateix viatjant al futur. Per no buscar un doble, el mateix Will Smith (Men in Black o I Am Legend) realitzarà un doble paper i serà rejovenit digitalment per crear aquest peculiar duel. Marvel va fer una cosa similar amb Michael Douglas, Robert Downey Jr. o Kurt Russell als seus recents films. Ang Lee explica en un comunicat que “aquesta història no podria haver estat narrada al cinema tal com el coneixem. No obstant això, gràcies a la increïble nova tecnologia digital, no només podem veure finalment Will Smith en la seva joventut i en la seva maduresa, actuant simultàniament a la pantalla, sinó que també podem gaudir de la història d’una manera profundament absorbent. He tingut la gran sort de poder experimentar i provar els límits del que el nou cinema digital pot oferir-nos. No menys afortunada ha estat la possibilitat de rodar amb dos Will Smith, un atractivament sofisticat, un altre d’exuberant honestedat.

- Advertisement -

“Els desafiaments emocionals i físics que he hagut de superar per rodar aquesta pel·lícula han estat els més exigents de tota la meva carrera”, explica Will Smith. “No és únicament una pel·lícula d’acció, sinó una exploració del que una versió jove d’un mateix pot ensenyar en última instància a un jo més gran. Tinc cinquanta anys, i la paradoxa de convertir-me en un jove de 23 anys en aquesta pel·lícula és que jo, quan tenia 23 anys, no hauria estat preparat per a aquesta experiència, o per assumir aquest paper. Smith defineix el film i les aptituds del director com “una habilitat cinematogràfica gairebé màgica, com mai abans es havia vist, uns personatges complexos, amb els quals s’estableix una connexió i una acció d’un nivell inigualable. “

A l’elenc també s’hi podrà veure a Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen i Benedict Wong, mentre que el guió el signen el grup de 6 guionistes format per Andrew Niccol, David Benioff, Jonathan Hensleigh, Darren Lemke, Stephen J. Rivele i Christopher Wilkinson. Arribarà a les pantalles el proper 11 d’octubre del 2019.  Cal recordar que el cineasta va guanyar 2 Oscars per la direcció de Brokeback Mountain i Life of Pi, a més de triomfar als mateixos premis amb Crouching Tiger, Hidden Dragon, coronada com la millor pel·lícula de parla no anglesa al 2001. Ara bé, el seu darrer treball va ser un fracàs absolut: Billy Lynn.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents