El biopic de Ferrari arriba a la TV

- Advertisement -

El reconegut cineasta Michael Mann (Public Enemies, Heat o The Last of the Mohicans) presenta la pel·lícula Ferrari, un biopic centrat en un dels noms més coneguts al món de les carreres automobilístiques, Enzo Ferrari. L’actor que es ficarà sota la pell del protagonista és Adam Driver, el qual ja va demostrar les seves qualitats interpretatives al biopic House of Gucci.

Ferrari
Adam Driver a ‘Ferrari’

- Advertisement -

La trama se situa a l’estiu de 1957. Aquest és el moment en el qual l’expilot de carreres, Enzo Ferrari, està en crisi. La fallida aguaita l’empresa que ell i la seva esposa, Laura, van construir del no-res deu anys enrere. El seu tempestuós matrimoni es troba enmig d’una gran crisi. I entremig de tot això breguen amb la mort del seu fill. En aquesta crucial etapa, Ferrari prendrà decisions arriscades, apostant-ho tot en una única carrera que travessa 1.000 milles al llarg de tota Itàlia. La Mille Miglia.

- Advertisement -

A l’elenc se sumen grans actors de renom com Penélope Cruz, que interpretarà a Laura Ferrari; Patrick Dempsey donarà vida al pilot de carreres italià Piero Taruffi. També hi participa Shailene Woodley com a Lina Lardi, l’amant d’en Ferrari i mare del seu fill legítim. Per altra banda, Jack O’Connell serà el pilot de carreres britànic Peter Collins; Gabriel Leone es ficarà sota la pell de l’aristòcrata i corredor espanyol Alfonso de Portago; i Sarah Gadon serà l’estrella de cinema mexicana Linda Christian.

Ferrari està basada en el llibre Enzo Ferrari: L’home i la màquina. El rodatge va tenir lloc principalment a Itàlia. L’estrena va ser el passat 9 de febrer del 2024. Només tres mesos després ja la tenim disponible a Amazon Prime Video. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents