Eufòria: la 3a temporada obre càsting i nous reptes

- Advertisement -

Eufòria torna! I el reality musical de TV3 ja ha començat a buscar les veus que formaran part de la tercera temporada. Fins al 20 de novembre, tothom qui vulgui pot intentar convertir-se en la nova estrella del programa musical d’èxit de 3Cat. La convocatòria en línia està oberta a tota mena de perfils. Només cal inscriure-s’hi a través d’aquest codi QR o accedint directament a la pàgina web del programa.

Eufòria per edats

- Advertisement -

Com a novetat, aquest any s’ha obert la franja d’edat, i des de la direcció de càsting s’estan buscant nous estils. En paral·lel, un equip d’Eufòria ja recorre els carrers de Catalunya cercant veus que puguin participar en el càsting i difonent la convocatòria a tots els racons del territori.

- Advertisement -

Nova plataforma TV3
La nova plataforma TV3 s’ha presentat al plató d’Eufòria

Enguany, també destaquen noves fases a què s’hauran d’enfrontar els aspirants. Reptes mai vistos fins ara al programa i que posaran a prova la capacitat d’emocionar i connectar amb el públic de les futures estrelles. De moment, ja s’ha obert la fase online, que permet a qualsevol persona poder-se presentar al concurs.

Un èxit de públic i de masses

Eufòria s’ha consolidat com un programa fonamental de 3Cat i una cita imprescindible per als amants del panorama musical català. La gala final de la segona temporada va batre el rècord d’audiència, amb un 26,2% de quota. Això són 410.000 espectadors de mitjana i una audiència acumulada de 794.000 espectadors. La 2a temporada va demostrar el seu gran seguiment amb una quota mitjana del 20,4% i fins a 336.000 espectadors, i va superar la mitjana de la primera edició.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents