‘Eufòria Dance’: la nova festa del ball a TV3

- Advertisement -

Eurfòria Dance és una realitat! L’èxit del concurs musical Eufòria a TV3 encara cueja… Sens dubte va aconseguir arribar a un tipus de públic, el jove, que semblava haver abandonat la televisió pública. Fruit d’aquesta popularitat sorgeix ara un nou programa/reality en la mateixa línia que en lloc de la veu tindrà la dansa com a fil conductor. Aquest format recull el mateix esperit i filosofia d’Eufòria, però en aquesta ocasió se centra en la disciplina de la dansa. L’estrena del concurs serà el 2 de desembre després del TN.

Ballar a TV3

A Eufòria Dance, un grup de joves professionals de la dansa competiran i col·laboraran amb un objectiu comú: convertir-se en membres del cos de ball de la nova temporada del programa Eufòria. Durant les diferents entregues, hauran de superar una dura i exigent fase de càsting i diferents proves eliminatòries, dirigides pel coreògraf del programa, Albert Sala.

- Advertisement -

S’espera que els 30 aspirants que han passat a la fase final siguin representants del bo i millor del món de la dansa d’àmbit nacional i internacional. Hauran de demostrar les seves aptituds i capacitats per aconseguir ser un dels 12 ballarins oficials del programa. Els concursants hauran de treballar en equip i col·laborar entre ells per crear els xous més espectaculars mentre competeixen per mantenir-se dins el concurs. Tot plegat, en un espectacle de gran format en què es podran tornar a sentir els concursants més estimats d’Eufòria acompanyats de les posades en escena i les coreografies més vibrants.

- Advertisement -

Les emocions estan assegurades perquè cada gala serà un prova de foc per als aspirants, i tant ells com la resta de cares del programa donaran el millor d’ells mateixos perquè Eufòria Dance sigui el gran espectacle de ball de la temporada.

Carol Rovira, presentadora

Actriu, cantant i músic, va ser una de les coach més estimades d’Eufòria i recentment l’hem pogut veure presentant el programa de TV3 La gran vetllada. Rovira, que també és coneguda pel seu paper de Susi a La Riera, té seguidors arreu del món gràcies a la participació en altres sèries de ficció d’àmbit internacional. Paral·lelament, treballa en el seu projecte musical, en què canta temes propis, acompanyada del músic Anthony Ocaña.

Albert Sala, coreògraf i cap del jurat

Sala ha saltat a la fama recentment a Catalunya com a coreògraf d’Eufòria gràcies a la seva enorme creativitat, professionalitat i gran carisma, però fa molts més anys que es dedica a la dansa. Coreògraf d’àmbit europeu, ha treballat per a programes de la televisió espanyola, francesa, anglesa i holandesa com ara Factor X UK o Dancing with the Stars També té carrera professional com a coreògraf de cinema i publicitat i ha treballat amb productores de gran prestigi com Disney o Warner Bros. Per això, Eufòria Dance és el seu proper repte. 

Aina Casanovas, coach de coreografia

Va ser l’assistent de coreografia d’Albert Sala i una de les ballarines més carismàtiques de la primera edició d’Eufòria. Anteriorment, havia estat ballarina del grup SP3 del Club Super3 i membre del cos de ball de diferents espectacles musicals de tot el món.

Marta Tomasa, membre del jurat

Formada a l’Escola Coco Comín, ha estat ballarina d’espectacles musicals d’èxit com ara Fama, Hair o Grease. També ha participat en diverses òperes del Liceu sota direcció de Dario Fo o Núria Espert. Com a coreògrafa, té una extensa trajectòria. Recentment, ha treballat en el musical Els pares normals i en títols com Pegados, el musical, Mierda de artista o Ballar (és l’únic que) ens salvarà. Paral·lelament a la seva carrera vinculada a la dansa, també ha treballat com a actriu de teatre i de televisió.

Sandra Granada, membre del jurat

Ballarina i coreògrafa amb una trajectòria de més de 15 anys, és directora de l’acadèmia Quality Dance Studio i jutge nacional als concursos de dansa urbana, representant la marca Hip Hop International a Espanya. També ha estat coreògrafa de diversos artistes nacionals i internacionals i té un ampli currículum com a professora de danses urbanes. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents