Erotisme i thriller amb Ana de Armas i Ben Affleck

- Advertisement -

Una de les grans escriptores de thrillers del segle XX és Patricia Highsmith. Amb desenes de novel·les i reculls de relats l’escriptora americana sempre ha sabut captar el seu públic per l’alt grau d’acció i suspens de les seves obres. Ara, ens arriba amb més de dos anys de retard una nova adaptació d’una de les seves novel·les. I la pel·lícula no passarà pels cinemes. Amazon Prime Video n’ha adquirit els drets i la podrem veure el 18 de març.

- Advertisement -

Deep Water (publicada en anglès l’any 1957) explica la història d’en Vic i la Melinda, una parella jove atrapada en una relació sense amor i per intentar evitar un divorci decideixen que ella pugui tenir tants amants com vulgui sempre que no abandoni el nucli familiar. No obstant això, aquesta situació es comença a tornar fosca quan el marit afirma que és capaç de cometre crims perfectes i que un dels amants d’ella apareix assassinat fet que evidentment el transforma en el principal sospitós del crim.

- Advertisement -

El rodatge va començar el novembre de 2019 amb Ana de Armas (Knives Out) i Ben Affleck (Gone Girl) com a protagonistes de la història. Després de més de quinze anys sense dirigir, el director britànic Adrian Lyne (Lolita) torna a darrere les càmeres amb aquesta adaptació literària.

A més, la pel·lícula ha despertat l’interès de tots els romàntics de Hollywood, perquè  va unir els dos actors protagonistes en alguna cosa més que una relació professional. I és que fins i tot van passar el confinament junts (podeu trobar més detalls en aquest article). Però possiblement massa temps justs a casa a passat factura i una de les parelles de moda de Hollywood ja ha acabat el seu idil·li. Tot plegat és una magnífica campanya de màrqueting per quan s’estreni el film.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents