Peter Dinklage es passa a la ciència ficció de Google Play

- Advertisement -

El món de la distribució cinematogràfica està canviant, ja que amb el naixement de les plataformes streaming (Netflix, HBO o Amazon Prime Video) són moltes les pel·lícules que s’hi estrenen directament sense passar per les sales de cinema. La darrera proposta arribarà a Google Play de manera gratuïta i posteriorment s’estrenarà a la gran pantalla.

Es tracta de la cinta independent que combina ciència ficció, drama i thriller sota el títol Rememory protagonitzada per Peter Dinklage (sèrie Game of Thrones o The Boss), el desaparegut Anton Yelchin (Star Trek: Beyond o Green Room) i Julia Ormond (Sabrina o First Knight), entre d’altres. Mentre que la direcció recau sobre Mark Palansky (Penelope o sèrie A Series of Unfortunate Events).

- Advertisement -

- Advertisement -

La història se centrarà en les passes d’un misteriós home que investiga la mort d’en Gordon Dunn, un pioner i afamat científic creador d’una màquina capaç d’extreure, gravar i reproduir les emocions de les persones. Això el conduirà a trobar estranys i perillosos llocs, mentre desvetlla el misteri.

El film arribarà als cinemes americans el proper 8 de setembre, mentre que actualment ja es pot veure a Google Play Movies. Aquí haurem d’esperar per saber si s’estrenarà en els dos formats i quan serà. Per ara se’n pot veure un primer tràiler:

https://www.youtube.com/watch?v=YsWfY8BQWI4

Abans, les pel·lícules originals que no s’estrenaven a les sales de cinema anaven directament a un llançament en DVD o a la televisió de pagament; però ara les plataformes digitals també hi juguen un paper important. Un dels casos més recents va ser el film The Circle, el qual es va estrenar a gairebé tots els països al cinema, és a dir, de la manera tradicional, però al Regne Unit el film protagonitzat per Emma Watson va arribar directament a Netflix.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents