‘The Circle’ amenaça l’ètica i la privacitat

- Advertisement -

La comunicació humana ha evolucionat molt en els últims anys, el llenguatge, la immediatesa i els mitjans amb els quals interactuem canvien constantment. Un mòbil d’alta generació deixa de ser-ho al cap de dos mesos i el que era tendència un dia passa de moda al següent. La novel·la homònima de Dave Eggers, The Circle, tracta temes relacionats amb aquests conceptes com la democràcia, la privacitat o els límits del coneixement humà i, aquest mes d’abril arribarà a la gran pantalla de la mà de James Ponsoldt.

- Advertisement -

Després de protagonitzar Beauty and the Beast, Emma Watson deixa els contes de fades per submergir-se en una història sobre els límits ètics de la privacitat. La jove actriu donarà vida a Mae Holland, una recent graduada que compleix el seu somni d’entrar a treballar a una de les empreses tecnològiques més prestigioses, anomenada The Circle. Al seu costat hi haurà el veterà Tom Hanks que interpretarà Bailey, el cap de l’empresa, i que té un lema: “Saber és bo, però saber-ho tot és encara millor”.

- Advertisement -

Amb aquesta frase com a bandera, el personatge de Hanks portarà al límit l’objectiu de l’empresa que és el control i la comunicació entre persones. Completament obsessionat, voldrà instal·lar càmeres de seguretat arreu del món per tenir a tothom sota control. Watson descobrirà les intencions ocultes de l’empresa i haurà de prendre una decisió, eliminar per complet la privacitat de la gent o ser fidel als seus ideals.

the-circle

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents