‘Trolls’: els ninots dels 90 envaeixen els cinemes

- Advertisement -

Fa 6 anys Dreamworks va anunciar que tenia en ment crear una pel·lícula basada en els ninots Trolls sota la direcció de Prisciliana Segovia. L’any 2012, es va anunciar que el film estaria basat, en part, en una novel·la de Terry Pratchett. Finalment el films s’estrena el dia 28 d’octubre i arriba a les nostres sales també en llengua catalana. A més, la direcció i el guió va passar a mans de Mike Mitchell (Alvin and the Chipmunks 3 o Shrek 4) i Erica Rivinoja, qui ha treballat amb en Mike en altres films, respectivament.

Coneguts pels seus cabells de colors, esbojarrats i màgics, els Trolls són les criatures amb més felicitat i alegria del món, que no paren de cantar i ballar. Per contra, existeixen els pessimistes Bergens, a qui només els fa feliç omplir el seu estómac de trolls. Tot canviarà per sempre, tant l’arc de Sant Martí com les seves magdalenes, quan els Bergens decideixen envair la seva ciutat. En aquest punt, la seva líder, Poppy, ha d’embarcar-se en una missió de rescat que la conduirà molt lluny de la seva terra coneguda, però no anirà sola, ja que el cautelós i malhumorat Branch unirà les seves forces amb les d’ella i ambdós aprendran l’un de l’altre.

- Advertisement -

trolls film

- Advertisement -

Es tracta d’un film d’animació en 3-D de caire infantil i gènere fantàstic; tot i que també hi ha tocs de comèdia musical alhora. La veu de la protagonista femenina, Poppy, la hi posa l’actriu Anna Kendrick (Mr. Right o Digging for Fire), mentre que el paper masculí, Branch, és interpretat per Justin Timberlake (In Time o The Social Network). Està basada en el popular ninot Troll, creat pel llenyataire danès Thomas Dam al 1959.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents