Les pors infantils a ‘Les Demons’

- Advertisement -

El cineasta canadenc Philippe Lesage, després de dirigir quatre documentals (Can We Live Together o Laylou) i obtenir diversos premis, dirigeix el seu segon llargmetratge de ficció Les Demons, un drama psicològic sobre la infància i la família que ha triomfat als festivals per on ha passat. Va ser seleccionat com una de les 10 millors pel·lícules canadenques al Festival Internacional de Toronto al 2015, a més, va formar part de la Secció Oficial al Festival de Cinema de San Sebastián el mateix any. I si això no fos poc, l’associació de crítics de Canadà també li va atorgar el premi a la Millor Pel·lícula de l’any.

- Advertisement -

La trama es desenvolupa a Montreal, on hi ha un seguit de segrestos de nens. Paral·lelament, Félix, un nen de deu anys, comença a descobrir el món dels adults i comença a entrar a l’adolescència. És un noi imaginatiu i sensible, però té por a tot: el possible divorci dels seus pares els quals estan passant per una crisi, uns veïns sospitosos, etc. De mica en mica, els seus dimonis imaginatius comencen a reflectir-se de manera inquietant al veritable món que l’envolta.

- Advertisement -

Aquest film que tracta sobre les pors dels infants s’estrenarà el proper 5 de maig a les pantalles. A més, arribarà a les nostres pantalles també doblat en llengua catalana.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents