L’arqueòleg espanyol animat torna als cinemes

- Advertisement -

Han passat uns quants anys des que el cineasta Enrique Gato va crear el personatge Tadeo Jones, el qual va esdevenir un èxit a Espanya, amb gairebé 2,8 milions d’espectadors i una recaptació superior als 18 milions d’euros. Per això era d’esperar que aviat arribés una seqüela de les aventures de l’arqueòleg. A més, sembla que el títol, Tadeo Jones 2. El Secreto del Rey Midas, forma part d’una trilogia d’animació. El director comparteix càrrec amb David Alonso. L’equip que està al darrere serà el mateix del film Atrapa la Bandera, el qual també va dirigir Enrique Gato i va gaudir d’una bona acollida per part del públic.

- Advertisement -

En aquesta ocasió Tadeo Jones viatja fins a Las Vegas per assistir a la presentació del darrer descobriment de l’arqueòloga Sara Lavroff: un papir que demostra l’existència del Collar de Midas, el mític Rei que convertia en or tot el que tocava. El feliç retrobament es veurà alterat quan un malvat ric segresta la Sara per tal de trobar el talismà i aconseguir riqueses de manera infinita. Junt amb els seus amics, el lloro Belzoni i el seu gos Jeff, Tadeo haurà de fer ús de tot el seu enginy per trobar la noia.

- Advertisement -

En unes imatges del nou film es podia veure l’Alambra de Granada i Las Vegas del film que s’estrena aquest divendres el 25 d’agost del 2017. La pàgina web de l’estudi revela que hi haurà algun retorn sorprenent, probablement d’algun dels curtmetratges que s’han fet prèviament basant-se en el personatge. Mentre esperem podem agafar ganes amb aquestes tràiler i recordar que el film arribarà al cine també en català.

I per si fos poc aquí teniu un bon recull d’imatges del film!

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents