’Scarface’ reneix amb un remake protagonitzat per Diego Luna

- Advertisement -

‘El somni americà’ una promesa a l’aire que encara avui en dia molta gent anhela i persegueix. Al llarg de la història del cinema són moltes les pel·lícules que han basat els seus arguments en aquesta premissa, una d’elles és Scarface. L’any 1932 es va poder veure la primera versió d’aquest film que anys més tard tornaria a la gran pantalla de la mà de Brian de Palma i amb Al Pacino com a protagonista. Universal porta més de cinc anys esperant per poder fer un nou remake i, per fi s’està preparant amb el mateix títol, però amb Diego Luna (Rogue One) al capdavant.

remake Scarface

- Advertisement -

En aquesta ocasió, el protagonista serà un immigrant mexicà que aconseguirà arribar a la ciutat de Los Ángeles. Allà, seguint el somni americà, i utilitzant mètodes d’allò menys ortodoxos aconseguirà ascendir fins al cim del poder. Com dèiem l’actor mexicà Diego Luna serà l’encarregat de substituir a Al Pacino i, quan es va donar a conèixer el seu nom es va iniciar un debat a les xarxes socials sobre la idoneïtat de la seva candidatura. Haurem d’esperar per poder jutjar per a nosaltres mateixos.

- Advertisement -

Una altra novetat és que finalment el director Antoine Fuqua no serà el director del film. Malgrat tenir moltes ganes de participar en el projecte, la seva implicació personal amb la seqüela de The Equalizer ha fet que hagi de renunciar. Tot i així, Fuqua creu que ara és un bon moment per fer una nova versió del film Scarface i ho justificava dient que “estem tocant temes que no acostumen a sortir de Mèxic […]. Tot el món aconsegueix el que vol, però no sempre és així. I això és el que està passant a Mèxic, que és d’on és el personatge protagonista. Aconsegueix sortir del país i això és rellevant i més quan existeixen persones que parlen de posar murs que separin els EUA de Mèxic”.

remake Scarface

Així doncs, amb Fuqua fora de joc caldrà esperar per saber qui es posa al capdavant del projecte. Els que sí que estaran vinculats amb el nou projecte seran els germans Coen que han estat contractats per Universal, per polir el guió abans de començar el rodatge. Ambdós cineastes, ja han realitzat aquesta tasca en ocasions anteriors com amb Unbroken o Bridge of Spies.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents