El MIC ens acompanya pel ‘Camí de Nadal’

- Advertisement -

L’esperit nadalenc arriba al Super 3! Seguint el curs del calendari i jugant amb la tradició del pessebre, cada dia, a l’emissió del MIC (tant a la TV com a les plataformes digitals del Super3) els nens i nenes descobriran un nou capítol del recorregut de les figuretes. Al costat del pessebre casolà, el Mic i en Cincsegons contemplen, juguen i expliquen cada dia una cosa diferent de l’univers humà i natural que es retrata a sobre la taula. El pastor, la pagesa, el llenyataire o el caganer són alguns dels personatges que apareixen pel camí, cadascun mostrant la seva activitat mentre travessa el paisatge, sempre canviant. L’espai començarà el dia 9 de desembre i s’allargarà fins el dia de Reis.

https://elcinefil.cat/2020/03/23/mic-el-fenomen-infantil-de-tv3/

- Advertisement -

Segons explica la televisió publica catalana en un comunicat aquesta sèrie vol oferir un moment d’observació per als més petits, acompanyat d’un vocabulari ric, vinculat al món rural i els oficis antics, posant accent en els aspectes més emblemàtics del pessebre català. Al gener, aquest calendari audiovisual es transformarà en El camí dels Reis, que acompanyarà els menuts de la casa en l’espera fins al dia de Reis amb els cinc últims episodis, on el Mic i en Cincsegons faran passar els tres Reis per diversos espais domèstics. La nova proposta del programa de titelles MIC consta de 23 capítols curts amb el camí de Nadal i dels Reis del Mic, per on passa tothom, i tothom hi és benvingut!

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents