‘Camp Cretaceous’: dinosaures animats a Netflix

- Advertisement -

L’any 1993 el director americà Steven Spielberg presentava l’aventura de dinosaures Jurassic Park, una pel·lícula que desencadenaria una saga sencera. De fet, encara avui dia vivim les conseqüències amb les pel·lícules de Jurassic World (aviat veurem la 3a). Netflix ha vist l’oportunitat perfecte per seguir fent encara més gran aquest univers d’experiments biològics amb animals extingits i li ha donat una nova volta. Jurassic World: Camp Cretaceous ja és el primer spin off animat de l’univers dinosàuric i arriba aquest divendres 18 de setembre amb un to molt més familiar que les pel·lícules per a la gran pantalla.

- Advertisement -

La sèrie girarà entorn d’un grup de sis adolescents escollits per viure una experiència única en un nou campament d’aventures a l’altra banda de l’illa Nublar. Si els protagonistes de Jurassic World van passar-ho malament aquests joves no sortiran gaire més ben parats… Quan els dinosaures sembren el caos a la illa, els campistes s’hi quedaran atrapats. No seran capaços de contactar amb l’exterior i hauran de fer amistat entre ells per tal de poder sobreviure. Passaran de ser desconeguts a ser gairebé una família.

- Advertisement -

Els encarregats d’aquesta nova sèrie seran Scott Kreamer (Pinky Malinky) i Lane Lueras (Kung Fu Panda), però com a productors executius i haurà el mateix Steven Spielberg, acompanyat de Frank Marshall i Colin Trevorrow. Preparats per obrir la porta a l’aventura?

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents