El Cinèfil Pòdcast (T2-E6): Anima’t! (Especial Animació per a Adults)

- Advertisement -

Dediquem el sisè episodi de la segona temporada d’El Cinèfil Pòdcast a l’humor, concretament al gènere de la comèdia d’animació per a adults.

- Advertisement -

- Advertisement -

I com sempre, ho fem de la mà dels nostres col·laboradors habituals. A la primera part del programa fent tertúlia amb J.R. Armadàs i Adrià Muñoz, el director de la revista digital El Cinèfil, i el director de Ràdio Cambrils, respectivament. I avui amb la participació especial de Víctor Navarro, professor de videojocs i comunicació al Tecnocampus de la UPF a Mataró, i col·laborador de Ràdio Cambrils amb el seu programa Miriorama. Una hora de cultura.

I a la segona part del programa, el Jan Romaní i el Marc Orra faran la seva aportació al gènere de l’animació des de les seves respectives seccions. El Jan amb un rànquing de les millors pel·lícules de l’Studio Ghibli; i el Marc entrant al camerino de Robert Zemeckis per parlar del seu film d’animació de culte Qui ha enredat en Roger Rabbit?.

El programa s’emet en directe cada dos divendres a les 18 h de la tarda a Ràdio Cambrils, (90.0 FM) i els dissabtes i dilluns a les 11 h en remissió. A Cugat Mèdia (91.5 FM) es pot escoltar els dilluns a les 23 h i els dimecres a les 22 h, i a Ràdio Calella Televisió (107.9 FM), els dissabtes a les 17 h en reemissió. I a la carta el teniu sempre després de cada emissió a Ivoox i Spotify.

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 2 🎙️👇

El Cinèfil Pòdcast, Temporada 2

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 1 🎙️👇

Escolta el pòdcast sobre cinema en català d”El Cinèfil’

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents