El Cinèfil Pòdcast (T2-E2): Un gran poder… (Especial Superherois)

- Advertisement -

En aquest segon episodi de la Temporada 2 d’El Cinèfil Pòdcast parlem de cinema de superherois amb motiu de l’estrena als cinemes de la nova cinta de l’Univers Cinematogràfic de Marvel: The Marvels.

- Advertisement -

- Advertisement -

 

I per fer-ho comptem amb la presència del director d’El Cinèfil, J.R. Armadàs, el director de Ràdio Cambrils, Adrià Muñoz, i el director del pòdcast Jordi Sardiña. Tots tres fem tertúlia repassant el millor i el pitjor que ens ha donat fins a la data aquest gènere superheroic. 

També participen en el programa els nostres estimats col·laboradors, que diuen la seva sobre homes i dones amb malles i capa, amb les seves respectives seccions: el Jan Romaní que fa ‘El Rànquing’ de les 10 millors pel·lícules de Marvel; el Joan Miquel Mas que posa ‘La Lupa’ sobre la mitologia i ideologia superheroica; ‘El Serièfil’ Ricard Casanovas que ens parla de l’adaptació a la pantalla petita de la novel·la gràfica de culte ‘Watchmen’ d’Alan Moore. I, finalment, el Marc Orra, que entra ‘Dins el Camerino’ de M. Night Shyamalan i el seu film Unbreakable.

El programa s’emet en directe cada dos divendres a les 18 h de la tarda a Ràdio Cambrils, (90.0 FM) i els dissabtes i dilluns a les 11 h en remissió. A Cugat Mèdia (91.5 FM) es pot escoltar els dilluns a les 23 h i els dimecres a les 22 h; i a Ràdio Calella Televisió (107.9 FM), els dissabtes a les 17 h en reemissió. I a la carta el teniu sempre després de cada emissió a Spotify i Ivoox.

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 2 🎙️👇

El Cinèfil Pòdcast, Temporada 2

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 1 🎙️👇

Escolta el pòdcast sobre cinema en català d”El Cinèfil’

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents