El Cinèfil Pòdcast (T2-E13): La Psicologia del Thriller

- Advertisement -

El thriller és un dels gèneres més habituals i celebrats del Setè Art, que comparteix elements amb el cinema de suspens, el cinema negre o el policíac, fins a un punt que sovint la frontera entre un i altre és difícil de marcar. Però les fronteres del thriller no acaben al cinema. De fet, on destaca també és a la literatura, copsant habitualment la llista de llibres més venuts. Però allà on  semblaria que no té tant de lloc és al món dels videojocs.

- Advertisement -

- Advertisement -

Parlem d’aquests temes i molts més al voltant del gènere del thriller a la secció ‘Tertúlia’ de El Cinèfil Pòdcast, amb la participació habitual de Joan M. Mas, redactor del web, i la participació especial del periodista cultural Marc Angrill, director de la revista digital especialitzada en videojocs Lúdica i conductor del seu pòdcast.

I a la secció ‘Col·laboradors’, Jan Romaní porta el seu particular rànquing de les millors pel·lícules de thriller; Marc Orra, parla d’un referent dins el gènere com és Seven de David Fincher; i J.R. Armadàs repassa els millors títols del gènere que s’han fet a casa nostra. 

El programa s’emet en directe cada dos divendres a les 18 h de la tarda a Ràdio Cambrils, (90.0 FM) i els dissabtes i dilluns a les 11 h en remissió. A Cugat Mèdia (91.5 FM) es pot escoltar els dilluns a les 23 h i els dimecres a les 22 h, i a Ràdio Calella Televisió (107.9 FM), els dissabtes a les 17 h en reemissió. I a la carta el teniu sempre després de cada emissió a Ivoox i Spotify.

 

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 2 🎙️👇

El Cinèfil Pòdcast, Temporada 2

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 1 🎙️👇

Escolta el pòdcast sobre cinema en català d”El Cinèfil’

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents