El Cinèfil Pòdcast (T2-E12): Que la Força t’acompanyi! (Especial Star Wars)

- Advertisement -

El 4 de maig és el Dia Internacional d’Star Wars, el també anomenat “May the Forth”. Des d’El Cinèfil Pòdcast ens volem sumar a aquesta celebració, i ho fem dedicant l’episodi 12 de la segona temporada a aquesta saga mítica del Setè Art.

- Advertisement -

- Advertisement -

I ho fem amb la nostra habitual tertúlia amb els nostres habituals col·laboradors: J.R. Armadàs, director d’El Cinèfil, i Joan M. Mas, redactor de la publicació, als que avui s’afegeix com a contertulià, Adrià Muñoz, director de Ràdio Cambrils. I també ho celebrem amb la secció de col·laboracions de la mà de Jan Romaní i Marc Orra.

El programa s’emet en directe cada dos divendres a les 18 h de la tarda a Ràdio Cambrils, (90.0 FM) i els dissabtes i dilluns a les 11 h en remissió. A Cugat Mèdia (91.5 FM) es pot escoltar els dilluns a les 23 h i els dimecres a les 22 h, i a Ràdio Calella Televisió (107.9 FM), els dissabtes a les 17 h en reemissió. I a la carta el teniu sempre després de cada emissió a Ivoox i Spotify.

 

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 2 🎙️👇

El Cinèfil Pòdcast, Temporada 2

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 1 🎙️👇

Escolta el pòdcast sobre cinema en català d”El Cinèfil’

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents