‘Doctrina’ i ‘Llamada al 112’, el cine més social al Cicle Preestrena Catalana

- Advertisement -

Aquest divendres 13 de gener arriba l’última parada del Cicle Preestrena Catalana, una mostra de cine fet a Catalunya organitzada per El cinèfil amb col·laboració amb els Cinemes Girona. Després de dues projeccions amb més de 100 espectadors de mitjana per sessió, la darrera cita de la mostra serà amb el cine català més social amb el curtmetratge Llamada al 112 i el film inèdit Doctrina.

- Advertisement -

El passi tindrà lloc a les 20h amb presència dels directors i de l’equip del les pel·lícules. Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a un preu de 5€.

- Advertisement -

En tots dos casos (si queden entrades disponibles) es podran adquirir minuts abans de la projecció al mateix preu. Després de les projeccions hi haurà una sessió de preguntes i debat obert on el director de Doctrina Joan Frank Charansonet aprofitarà per explicar els detalls del film i de la situació actual del cinema català.

Doctrina de Joan Frank Charansonnet

Doctrina: el pecat original i la reinserció aborda el tema de la doctrina Parot seguint a un assassí en sèrie que ha estat vint anys a la presó i que, gràcies a l’anul·lació de la seva condemna, surt en llibertat. La reacció de la ciutadania i la del propi ex convicte ens conviden a reflexionar sobre conceptes com el càstig, el perdó i la dicotomia entre la bondat i la maldat humana.

Doctrina Joan Frank Charansonnet

Abans de Pàtria, el director Joan Frank Charansonnet i el seu equip van rodar un film que convida a la reflexió i ens planteja preguntes sobre el conceptes com el perdó i la redempció dels criminals. Un dels films negres amb més projecció de la collita catalana del 2017 que de ben segur que no deixarà indiferent els espectadors. Aquest divendres 13, doncs, hi ha una oportunitat d’or per veure amb mesos d’antelació un film que arribarà a les nostres sales el mes d’abril del 2017.

Llamada al 112 de Marc Vadillo i Marc Gàzquez

Dos companys de feina passen un dia qualsevol a la centraleta del 112 però… qui truca al telèfon d’emergències per demanar un pizza? El que sembla una broma telefònica pot acabar sent alguna cosa molt més seriosa. Aquest curt sorgit de l’ESCAC va formar part de la selecció oficials del Vilassar de noir.

Objectiu: més públic pel cine català

Des que va començar la vida d’El cinèfil ja fa poc més de vuit mesos un dels objectius d’aquest mitjà de comunicació ha estat el de fer un pas fora les pantalles dels ordinadors i els smartphones. És per això que, en col·laboració amb els Cinemes Girona de la ciutat de Barcelona, hem decidit fer un pas endavant i programar aquest petit cicle de cinema per donar a conèixer abans que arribin a les sales algunes de les millors pel·lícules que s’han fet a Catalunya. Però aquest no és l’únic objectiu… També volem promocionar el talent cinematogràfic emergent i juntament amb aquestes pel·lícules podreu veure un curtmetratge, un tipus que cine que, lamentablement, costa molt de veure en pantalla gran fora de festivals i esdeveniments específics.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents