Álex de la Iglesia porta els crims a la barra del bar

- Advertisement -

El  24 de març, Álex de la Iglesia (Las brujas de Zugarramurdi, Mi gran noche) amb la ja habitual col·laboració de Jorge Guerricaechevarría (Cien años de perdón, El Niño) torna a estrenar pel·lícula. Aquesta vegada ens vol sorprendre amb un thriller, que porta per títol El Bar i que protagonitzen Mario Casas (Toro, Palmeras en la Nieve), Blanca Suárez (Perdiendo el Norte, The Pelayos) i Carmen Machi (Ocho apellidos vascos, Villaviciosa de al lado), entre d’altres.

- Advertisement -

L’acció tindrà lloc en un bar, un dels llocs més comuns per fer societat a Espanya. Dins al bar hi haurà un grup totalment heterogeni de persones, cada una amb la seva vida. No obstant això, tot s’acabarà truncant quan una d’aquestes persones, quan surt per la porta de l’establiment, rep un tret mortal de bala, deixant atrapats dins totes aquelles persones que havien entrat.

- Advertisement -

Una premissa força atraient pel que és un thriller. De fet, el mateix director l’ha definida com “una comèdia negra de suspens”. A més, de la Iglesia també ha volgut que tingués un regust a whodunit, ja que l’acció transcorrerà gairebé íntegrament dins al bar. El bar s’estrenarà el 24 de març d’aquest any.

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents