Nou projecte per Mel Gibson i Vince Vaughn sobre la brutalitat policial

- Advertisement -

El passat diumenge 26 de febrer, Mel Gibson i Vince Vaughn estaven a l’expectativa per saber si el film Hacksaw Ridge s’emportava alguna de les estatuetes daurades a les quals optava, finalment es va endur dos Oscars (Muntatge i Mescla de So). Veient que la col·laboració havia anat bé, els dos actors han tornat a unir forces en un nou projecte, aquest cop, els dos al davant de les càmeres. Dragged Across Concrete és el nou film del director S. Craig Zahler que tindrà com a protagonistes dos policies suspesos del servei a causa de les seves pràctiques abusives.

dragged across concrete

- Advertisement -

En un moment social en el qual la brutalitat policial està a l’ordre del dia, sobretot als Estats Units, aquest nou thriller ja ha suscitat alguns comentaris. El tema en el qual girarà la trama del film i el fet que Zahler no sigui un director precisament políticament correcte, fa preveure que el film pot portar certa polèmica en el moment de l’estrena. El director ja ha dit que Dragged Across Concrete “compleix el meu objectiu de crear un món sincer, sorprenent, trist, divertit, impactant i memorable, amb múltiples punts de vista”.

- Advertisement -

Per ara, només es coneix la sinopsi de la pel·lícula que presentarà dos policies un veterà (Gibson) i el seu volàtil company (Vaughn) que són expulsats del cos de la policia després de filtrar-se un vídeo amb unes imatges on es veuen les tàctiques policials. Sense diners ni opcions es veuen arrossegats al món criminal per tal de guanyar-se la vida, allà es trobaran amb més perills dels que esperaven.

Abans de veure les primeres imatges d’aquest nou film, arribarà un altre projecte d’S. Craig Zahler titulat Brawl in Cell Block 99 amb Vince Vaughn també com a protagonista i acompanyat de Jennifer Carpenter i Don Johnson.

dragged across concrete

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents