Disney evita els cines aquest 2020

- Advertisement -

Disney ha decidit fermament no passar pel cinema aquet any 2020. Soul, la nova aposta de Pixar, serà estrenada directament a Disney +. Serà el 20 de novembre, poc abans de la campanya de Nadal. En altre paraules, no hi haurà més estrenes a sales aquest any.

https://elcinefil.cat/2020/08/16/mulan-nomes-un-cas-aillat/

- Advertisement -

A diferència de Mulan, però, la seva idea és passar les grans estrenes pels cinemes però quan millori la situació (que ara per ara no és gens bona si ens fixem en dades de taquilla). Això vol dir que la gran estrena de l’univers Marvel, Black Widow, es postposa fins el 7 de maig del 2021. Aquest moviment ha fet que també corri el calendari endavant per les altres pel·lícules Marvel. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings s’estrenarà el 7 de juliol i Eternals el 5 de novembre de 2021.

- Advertisement -

https://elcinefil.cat/2020/05/31/shang-shi-el-1r-superheroi-asiatic-de-marvel/

Una altra de les grans estrenes del Nadal, el West Side Story de Steven Spielberg s’ajorna un any sencer i la veurem el Nadal del 2021. Els plans de la major també afecten (menys) les investigacions de Poirot. La Mort al Nil de Kenneth Brannagh passa d’octubre al 18 desembre encara al 2020.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

1 COMMENT

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents