Dexter torna a matar en una nova temporada

- Advertisement -

Quan ho portes tan a dins és difícil desempallegar-se’n. L’obscura necessitat de matar de Dexter Morgan torna en una nova (la 9a) temporada que s’estrenarà el 7 de novembre als Estats Units a la televisió de pagament Showtime i tindrà 10 episodis. El seu títol és Dexter: New Blood (nova sang). De moment no se sap res sobre quan i com la veurem a la resta del món però sí podem veure els seu primer tràiler amb l’actor Michael C. Hall encarnant el mític personatge. 

Una necessitat primària

- Advertisement -

En aquest petit avançament podem veure com el protagonista de la sanguinària sèrie viu en un poble d’interior dels Estat Units amb un nou nom i està retirat de la vida policial (recordem que era forense especialitzat en l’anàlisi de la sang). Treballa en una botiga on venen armes (perill) i tot i que intenta deixar el passat enrere hi haurà alguna cosa que el perseguirà i l’obligarà a tornar a deixar lliure l’obscur passatger que du al seu interior. 

- Advertisement -

Cal recordar que la sèrie va començar també a Showtime l’any 2006 i va acabar el 2013 després de vuit temporades. No obstant això, el 2020 es va anunciar que tornaria almenys una temporada més. No oblidem que en els darrers moments de la 8a temporada, Dexter deixava la seva llar a Miami i es traslladava a una petita cabana a Oregon després d’haver falsificat la seva pròpia mort.

Clyde Phillips el showrunner de la sèrie torna a estar darrere el producte i ja ha assegurat que dos dels personatges més cèlebres de la sèrie també tornaran: John Lithgow (Trinity Killer) i Jennifer Carpenter (Deb, la germana de Dexter). Com s’ho faran per tornar-los a col·locar a la trama és un misteri.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents