‘Detectiu Conan: La núvia de Halloween’ arriba a les pantalles en català

- Advertisement -

El pròxim dia 8 de juliol arriba a les cartelleres la darrera pel·lícula inspirada en la franquícia de Gosho Aoyama, Detectiu Conan: La núvia de Halloween. Es tracta de la 25a cinta inspirada en els casos del detectiu Conan i promet emocions fortes, ja que al Japó va ser estrenada assolint els 14 milions d’euros al primer cap de setmana. A Espanya la seva estrena ve de la mà d’Alfa Pictures i arribarà també en versió catalana gràcies a cinema en català.

El llargmetratge dirigit per Susumu Mitsunaka gira entorn del casament dels Detectius Sato i Takagi, la qual es veu interrompuda per un assalt del qual acaba emportant-se el pitjor aquest últim. Mentrestant, es produeix una fugida de la presó en la qual està involucrat el perpetrador d’un atemptat. Per altra banda, Rei Furuya es creua amb una misteriosa persona disfressada que acaba posant-li un collaret explosiu. A mesura que Conan i els seus comencen a investigar tots els fets, es converteixen en l’objectiu d’un grup molt peculiar.

- Advertisement -

- Advertisement -

Es tracta de la quarta pel·lícula consecutiva que arriba a les sales nacionals i mantindrà les veus originals de la sèrie de televisió, la qual porta en emissió des del 1996 i compta amb més de 1000 capítols. El guió ha estat escrit per Takahiro Ōkura, qui també va escriure La carta d’amor escarlata i Detectiu Conan: El puny de zafir blau. La darrera producció de la franquícia fins al moment, Detectiu Conan: La bala escarlata va recaptar 84,5 milions d’euros a escala mundial, esdevenint la tercera més taquillera de la saga per darrere de El puny de safir blau i El cas Zero. En l’àmbit nacional va assolir 40.000 euros només al primer cap de setmana.

Els productors han deixat la porta oberta a més produccions fins a desenvolupar fins a 30 films basats en la saga originada a partir del manga atemporal i ocasionalment anacrònic escrit i il·lustrat per Gosho Aoyama que porta en circulació des del 1994 acumulant més de 100 volums. A continuació es pot gaudir del tràiler i del pòster oficials en català: 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents