Del famós detectiu al clàssic de Bram Stoker

- Advertisement -

Un dels vampirs, creació del clàssic de Bram Stoker, que més adaptacions ha tingut tornarà a la televisió de la mà dels creadors de la ficció d’èxit Sherlock els quals s’encarregaran d’escriure el guió, i Sue Vertue qui serà la productora del show. De moment se sap que serà una minisèrie amb episodis de llarga durada i que adoptarà el mateix estil que les històries del detectiu britànic.

El que encara no està clar és si estarà ambientada al 1897, com la història original o serà a l’actualitat. És evident que l’obra tindrà un nou aire i una nova audiència. La producció no està en marxa encara, però les primeres negociacions amb la cadena britànica BBC ja han començat.

- Advertisement -

- Advertisement -

Steven Moffat (sèries Jekyll o Coupling) i Mark Gatiss (sèries A Story of Horror o Crooked House), creadors de la ficció detectivesca, no estan segurs de continuar les aventures del personatge, ja que s’haurà d’esperar que acabin els seus projectes individuals per pensar en aquesta opció.

Aquesta no és la primera vegada que la història del vampir arriba a la petita pantalla, ja que l’any 2013, la NBC va desenvolupar una temporada amb Jonathan Rhys Meyers (sèrie The Tudors o Match Point) al rol protagonista, però va ser un fracàs i el projecte es va cancel·lar.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents